Visszatekintő

2010.12.20. 15:00

UFO észlelés, Studio diszkó és jótékonyság – Ezekre kattintottak olvasóink februárban

Folytatódik cikksorozatunk, amellyel visszatekintünk az elmúlt évre. Lássuk, mi érdekelte legjobban a zalaiakat februárban!

zaol.hu

Szabi testvérei, Niki és Dani, valamint édesapjuk, Kürnyeg Tivadar társaságában

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Februárban szerencsére már nem voltak ilyen gondjaink, helyette számtalan más érdekesség történt megyénkben. A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Bezár az egerszegi Studio Music Club

Zalaegerszeg egyik legfelkapottabb diszkója, a Studio 14 év után zárta be kapuját a bulizók előtt. A záróbulira februárban került sor, ahol öt dj, Fizboh, Prajnií, Paul Jr., Klashd3m, valamint Németh Tamás szolgáltatta a zenét. A felsorolt lemezlovasok mind meghatározó szerepet játszottak a klub életében. A Studio kétségtelenül a megyeszékhely egyik ikonikus diszkójává vált, így nem csoda, hogy olvasóink az utolsó este programjára voltak a legkíváncsibbak.

UFO-t filmeztek Zala megye felett?

Zala megyében nem túl gyakori az UFO észlelés, ám egy amatőr zalai videós egy különös „repülő szösz jelenségére” kereste a választ. Hogy végül mi is volt valójában a videón jól kivehető furcsa „szuperszösz”? Még ma sem tudjuk, de olvasóink szavazatai szerint biztosan megvan rá a lehetséges magyarázat. Cikkünket ITT találja meg.

Gerincsérülést szenvedett a fiatal kőműves – barátai gyűjtést szerveztek számára

2018 júliusa nem volt könnyű a 27 éves Kürnyeg Szabolcsnak.

Szabi testvérei, Niki és Dani, valamint édesapjuk, Kürnyeg Tivadar társaságában
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A fiatal kőműves egy létráról esett a hátára, ami miatt csípőtől lefelé lebénult. A barátai jótékonysági bált rendeztek Szabolcsnak, melyből több, mint 1 millió forint gyűlt össze. A fiú történetéről ITT olvashat bővebben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában