Két baleset egy nap alatt

2024.02.04. 20:20

Fának csapódott egy személyautó Felsőrajknál - Egy ember súlyosan megsérült

Zaol.hu

Forrás: Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Felborult egy személyautó a 7536-os úton, Bánokszentgyörgy külterületén vasárnap reggel 9 óra tájt. A letenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak. 

Felborult egy személyautó Bánokszentgyörgynél
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fának csapódott egy személygépkocsi a 7527-es úton, Felsőrajk közelében vasárnap délután 6 óra tájt. Az autóban hárman utaztak. Közülük egy embert a gelsei önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, olvasható a katasztrofavedelem.hu.

Forrás: Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Frissítve 21.45-kor:

Gelsei Önkéntes Tűzoltó Egyesület információi szerint. A járműben hárman utaztak. Ketten el tudták hagyni a járművet, a harmadik társukat feszítővágóval kellett kivágniuk a személyautóból, akit átadtak a mentősöknek. Két ember könnyű és egy főt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben, amelyet a rendőrök biztosítottak, majd a 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában