Büntetőeljárás lett az angolos távozásból

2023.11.15. 07:58

Hat éjszakát töltött potyán a zalaegerszegi panzióban

Fizetés nélkül távozott a panzióból az oroszlányi nő, hamarosan bíróság dönthet az ügyében, mert büntetőeljárás indult ellene.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Brian A Jackson

A nemrég vádemelésig jutott történetről dr. Jánky Judit, a megyei főügyészség sajtószóvivője adott ki tájékoztatást. E szerint a tette miatt vádlottá lett 30 éves oroszlányi nő 2023. május 16-án átutazóban járt Zalaegerszegen, ahol két személyre, egy éjszakára foglalt szállást egy belvárosi panzióban. A foglalás napjának délutánján érkezett meg partnerével a szálláshelyre, majd a lefoglalt egy éjszaka eltöltését követően még további öt éjszaka szállást foglalt le, így 2023. május 22. napjáig – 6 éjszakát - tartózkodtak a szálláshelyen, ahonnan 2023. május 22-én reggel 6 óra körül a szállásdíj kifizetése nélkül, észrevétlenül távoztak. Miután a személyzet észlelte a pár távozását, telefonon két alkalommal is felhívták a nőt, aki ígéretet tett arra, visszamegy a panzióba és a tartozását kifizeti, azonban erre nem került sor, ezt követően pedig telefonon is elérhetetlenné vált.
Az oroszlányi nő becsapta a szálláshely alkalmazottait és ezzel 157 600 forint kárt okozott, ami az eljárás során nem térült meg.
A nővel szemben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában