Sokba került a szex

2023.11.24. 09:15

A feleség ékszereivel távozott a légyottról a prostituált

Sokba került az alkalmi szex, mert a feleség ékszereivel távozott a légyottról a prostituált.

Arany Gábor

Egy pár az ellopott ékszerekből

Fotó: Ügyészség

A történtek miatt büntetőeljárás indult, egy 36 éves muraszemenyei nő ellen emelt vádat az ügyészség. Ennek lényegét dr. Németh Eszter, a megyei főügyészség sajtószóvivő-helyettese ismertette.
E szerint a muraszemenyei nő  2022. október 13-án előzetes megbeszélés alapján kereste fel a Lentiben élő férfit, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson neki. Megérkezését követően a házigazda kávéval kínálta a nőt, aki kihasználva, hogy kiment a konyhába a vendéglátója, és nem lát rá, a nappaliban a polcon tartott ékszeres dobozokból ellopta a férfi feleségének arany ékszereit, két karkötőt, két nyakláncot, három pár fülbevalót és két aranygyűrűt. Az intim együttlétet követően a prostituált az ékszerekkel távozott, majd zsákmányát részben még aznap, részben két nap múlva összesen 230 ezer forintért értékesítette egy nagykanizsai zálogházban.
A lopással okozott kár az ékszerek lefoglalásával megtérült.
A Lenti Járási Ügyészség a nővel szemben lopás bűntette miatt emelt vádat, melyben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Az ékszereket a zálogházban lefoglalták és visszajuttatták tulajdonosának
Fotó: Ügyészség


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában