Megsérült egy gázvezeték

2023.07.31. 14:37

Gázszivárgás a Berzsenyi utcában (Frissítve!)

A Berzsenyi Dániel utcában dolgoznak a tűzoltók.

Zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Megsérült egy gázvezeték Zalaegerszegen, a Berzsenyi Dániel utcában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az utcában, majd riasztották a gázszolgáltatót és a csatornázási műveket, illetve biztosítják a helyszínt, ahova időközben megérkeztek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai is. Az érintett mellékútszakaszról elterelik a forgalmat, és a vezeték kijavításának idejére nem lesz gázszolgáltatás a Berzsenyi utcától kifelé, Csácsbozsok felé - írja a katved.hu 

Az E.ON Hungária Zrt. vállalati kommunikációs szakreferense, Csiszér-Kovács Viktória érdeklődésünkre azt közölte, hogy Zalaegerszegen, a Berzsenyi Dániel utcából 12 óra előtt nem sokkal közterületi gázszivárgást jelentettek be. A cég szakemberei azonnal a helyszínre siettek és megkezdték a hiba feltárását. Az üzemzavar elhárítását a vállalat kiemelten kezeli, a gázszolgáltatás várhatóan a nap végére helyreáll. A hibaelhárítás miatt szükséges közlekedési korlátozásért, illetve a szolgáltatáskiesés miatt jelentkező kellemetlenségekért ügyfeleik megértését és türelmét kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában