Családi tragédia

2023.06.11. 11:07

Anya és lánya halt meg a nagykanizsai balesetben

Két személy hunyt el abban a közlekedési balesetben, amely szombaton este történt Nagykanizsán. A 7-es számú főközlekedési útvonal és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Olvasói fotó

Információink szerint a baleset az elsőbbségadással kapcsolatos szabályok be nem tartása miatt történt. Úgy tudjuk, egy Toyota Yaris típusú személygépkocsit vezető 32 éves letenyei nő a Hevesi Sándor utcáról az elsőbbségadási kötelezettsége ellenére kihajtott a 7-es számú főútra, s így ütközött össze egy azon érkező Mazda típusú személyautóval. A baleset következtében árokba csapódott Toyotában hárman utaztak, a sofőr melletti ülésen egy idősebb, 57 esztendős tótszentmártoni nő, valamint hátul, gyermekülésben egy kisgyermek. Az 57 éves nő a helyszínen elhunyt, a jármű vezetőjét a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol az éjszakai órákban szintén életét vesztette. A Mazda vezetője – aki egyedül ült az autójában –, valamint a Toyotában utazó kisgyermek tudomásunk szerint nem sérült. Időközben azt is megtudtuk, hogy családi tragédia történt a balesetben, hiszen anya és lánya hunyt el. 

A balesetről a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a rendőrség is adott ki tájékoztatót. Előbbi aról számolt be, hogy az egyik járműbe az ütközés következtében egy ember beszorult, őt őt a város hivatásos tűzoltói feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A rendőrségi közlemény szerint a baleset 19 óra 46 perckor történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában