Kirakták a házból, nem vette tudomásul

2023.05.08. 08:42

Karddal támadt családjára egy részeg férfi Türjén

Részegen karddal rontott családjára a türjei férfi, közérdekű munkát javasol büntetéseként az ügyészség.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

A tavaly május 7-én történtekről dr. Jánky Judit, a vármegyei főügyészség helyettes sajtószóvivője adott tájékoztatást. E szerint azon a napon a 37 éves férfi családi születésnapon vett részt falujában, Türjén. Az idő múltával lerészegedő, majd egyre agresszívabbá váló férfit a viselkedése miatt kitessékelték a házból. Az elküldött vendég ezt nem akarta tudomásul venni, ezért egyik nő rokonát arcon ütötte, majd elhagyta a házat, de rövidesen díszkarddal a kezében tért vissza, és azzal az utcán beszélgető nő rokonára támadt megint, majd az ő védelmére kelő férfi rokonára is rátámadt. A 37 éves férfi a karddal több alkalommal is megütötte férfi rokona karját és hátát is, majd dulakodni kezdett vele. Az összecsapának, a férfi kitartó támadásának csak a szomszédok által kihívott rendőrök kiérkezése vetett véget. A bántalmazott rokon férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Keszthelyi Járási Ügyészség a 37 éves türjei férfivel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és testi sértés vétsége miatt emelt vádat, közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában