Az elmúlt 24 órában történt

2023.04.27. 09:07

Súlyos és könnyű sérültje is van a szerdán a 74-es főúton történt balesetnek

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel, és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 56 éves helyi nő közlekedett 2023. április 26-án 16 óra körül személygépjárművel Zalaegerszegen, az Átkötő úton. A sofőr a 74-es számú főút kereszteződésénél feltehetően figyelmetlensége miatt kikanyarodott egy Zalaegerszeg, Balatoni út felől érkező autó elé, és összeütköztek. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában hét főt fogott el, közülük két személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök tizenöt személyt állítottak elő, akik közül öt személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában