Frissen Zalából

2023.03.01. 08:45

Csőtörés okozta a vízhiányt Letenyén

Csőtörés okozott átmeneti vízhiányt szerdán Letenyén. Az üzemzavar a fővezetéken történt, emiatt a Kossuth utca páros oldalán ideiglenesen megszűnt a vízvételezési lehetőség. A szolgáltató szakemberei megkezdték a hiba javítását.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Pexels

Minderről Farkas Szilárd polgármester tájékoztatta lapunkat, aki elmondta: a havária a Kossuth utca 42. szám alatti ingatlan előtt történt a hajnali órákban, s nemcsak a szolgáltatás szűnt meg, de a 7-es főútra is jelentős mennyiségű sár folyt ki. A műszaki hibát az észlelést követően azonnal jelezték a szolgáltató felé, amely azóta meg is kezdte annak elhárítását. Az üzemzavar által érintett háztartások lakói ivóvizet 13 óráig tudnak lakossági felhasználás céljából térítésmentesen a helyi termelői piacon vételezni. A javítási munkálatok befejezését követően a a vízvételi helyeken a hibaelhárításból adódó elszíneződésre kell számítani, ez pár perces vízvétellel megszüntethető lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!