Rendőrségi összefoglaló

2023.03.16. 08:23

Baleset és előállítások szerdán Zalában

Egy 73 éves helyi nő szenvedett balesetet szerdán a Balaton-parti városban. A rendőrség az elmúlt két napban több személyt is előállított.

Forrás: Police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában két súlyos sérüléssel, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 73 éves helyi nő személyautójával közlekedett 2023. március 15-én 14 óra körül Keszthelyen, a Bercsényi Miklós utcában a Pál utca felé. A sofőr feltehetőleg figyelmetlensége miatt nekiment egy kapubejáróban leparkolt gépkocsi bal hátuljának, ami az ütközés erejétől az árokba csapódott. A baleset következtében az idős nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, a parkoló autó utasa pedig könnyebben sérült.

A szolgálatban lévő állomány 16 főt fogott el, akik közül hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában