Befejezték a vizsgálatot

2022.07.30. 10:19

Ittas vezetők ügyében tett vádemelési javaslatot a zalaegerszegi rendőrség

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték annak a két férfinak az ügyét, akiknél pozitívat jelzett az alkoholteszter.

police.hu

Forrás: Illusztráció / Pexels

Az egyenruhások 2022. július 4-én 11 óra körül Zalaegerszegen a Hock János úton ellenőriztek egy Chevrolet típusú gépjárművel közlekedő 56 éves zalaegerszegi férfit.

Másnap, szintén 11 óra körül Söjtörön is megállítottak egy Opel típusú személygépkocsival közlekedő 64 éves helyi férfit.

Mindkét sofőrrel szemben a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely mindkét eseten pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították őket, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság  munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket mindkét esetben elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslatokkal átadták az illetékes ügyészségnek – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában