Útburkolat helyreállítási munkálatok

2022.04.06. 08:49

Forgalomkorlátozás lesz Hévízen április 15-ig

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) gépjárműforgalmat befolyásoló, útburkolat helyreállítási munkálatokat végez a Hévíz, Park utca, Kossuth Lajos utca és Vörösmarty utca közötti szakaszának egyes részein 2022. április 5. napjától várhatón 2022. április 15. napjáig terjedő időszakban.

zaol.hu

Forrás: Illusztráció: pixabay.com

A DRV Zrt. tájékoztatás szerint hétköznapokon 8 óra és 15 óra között a burkolatbontással érintett 50 méteres szakasz teljes szélességében lezárásra kerül – közölte Facebook-oldalán Hévíz Város Önkormányzata

 

A lezárással nem érintett utcarészen az egyirányúsítás feloldásra kerül, majd 15 óra és reggel 8 óra között, minden nap visszaállításra kerül az eredeti forgalmi rend, a lezárt szakaszt megnyitják. 

 

A napközben elzárt területen a parkolást munkaidő után sem tudják biztosítani a kivitelezés teljes ideje alatt. A parkoló területét korlátokkal kirekesztik.

 

A hévízi önkormányzat kéri, hogy a munkálatok ideje alatt körültekintően közlekedjenek a munkaterület térségében, mivel a forgalom lassulására lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában