24 óra mérlege

2022.02.03. 08:13

Tehergépkocsi ütközött személyautóval, melyet nekilökött egy másik kocsinak, amely elsodort egy gyalogost Gyenesdiáson

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

2022. február 2-án délután, Gyenesdiáson a Kossuth Lajos úton, Keszthely irányából közlekedett egy 48 éves ölbői férfi egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel. Közlekedése során nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte, vele azonos irányba szabályosan közlekedő, forgalmi okból megálló 44 éves tapolcai nő által vezetett személygépkocsi hátuljának ütközött. Az ütközés ereje a személygépkocsit előre lökte a szintén forgalmi okból álló gépjárműnek, ami a kijelölt gyalogosátkelőhelyen átkelő gyalogos miatt várakozott; majd az ütközés hatására a gyalogost elsodorta. A balesetben személyi sérülés nem történt - írja a police.hu. 

Egy 19 éves egervári férfi közlekedett 20 óra 40 perckor egy személygépkocsival Vasboldogasszony és Egervár között, amikor egy őz ugrott a gépjárműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elfutott.  

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában