24 óra mérlege

2022.01.14. 07:58

Ugyanazon az útvonalon két baleset is történt Zalában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 41 éves Lentiben élő férfi közlekedett 2022. január 13-án 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsival Nova irányából a 75-ös számú főúton, amikor az 56-os kilométerszelvénynél egy jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva megcsúszott, majd letért az útpadkáról és egy vadkerítést megrongálva egy vízelvezető árokban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Forrás: police.hu

Nemsokkal később, egy 20 éves szintén Lentiben élő férfi közlekedett ugyanazon az útvonalon, amikor a jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva ő is megcsúszott, majd letért az útpadkáról és vízelvezető árokban állt meg. A balesetben a gépjárművezető megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórháza vitték.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt - tájékoztatott a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában