Nem olvasta el figyelmesen a határozatot

2022.01.15. 08:34

Eltiltás alatt vezetett egy férfi Nagykanizsán

Nagykanizsán ellenőriztek az egyenruhások egy autóst, akiről megállapították, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: pixabay.com

Forras: pixabay.com

Nagykanizsán, az Ady Endre utcában 2021. november 6-án a délutáni órákban megállítottak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a 26 éves csapi lakost korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. Ezért az egyenruhások elvették tőle a jogosítványát és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. Kihallgatásán a fiatal férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint nem olvasta el figyelmesen az eltiltásról szóló határozatot, így nem tudta pontosan, hogy mikortól nem vezethetett volna.

 

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik