újabb információk

2021.01.20. 10:57

Apagyilkosság – folytatjuk a balatonszemesi krimibe illő történetet

Rendőrök vittek be a siófoki kapitányságra egy 40 éves férfit, miután egy idős férfi meghalt egy balatonszemesi családi házban hétfőn este – írja a sonline.hu.

K.G/sonline.hu

Az esettel kapcsolatban azonnal felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Kiderült, hogy hétfőn, a késő esti órákban a 70 év körüli férfi családi veszekedésben vesztette életét. A siófoki rendőrök a sértett egyik fiát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A 40 éves férfit gyanúsítják, hogy a vita hevében kioltotta édesapja életét. Információink szerint a fiú italozó életmódot folytatott, gyakoriak voltak köztük a veszekedések.

Életvitelszerűen ketten laktak a balatonszemesi házban, az apának két gyermeke volt. Információink szerint a gyilkosság napján a kisebbik fiú is a házban tartózkodott, azonban a veszekedés miatt inkább elment otthonról. Ezután a nagyobbik fiú az édesapjára támadt, és úgy tudjuk, hogy kalapáccsal szétverte a fejét és egy késsel elvágta a torkát. Miután lehiggadt, információink szerint saját maga hívta fel a rendőrséget, és bejelentette a történteket. Úgy tudjuk, hogy nem az anyagiak és az ital miatt vesztek össze, csupán azon, hogy az édesapát zavarta a fiú hangoskodása, és szóvá tette neki.

A somogy megyei nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – olvasható a hírportálon.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/bulvar-celeb/hazai-bulvar-celeb/megoltek-egy-ferfit-balatonszemesen-eldurvult-csaladi-veszekedes-allhat-a-hatterben-4855081

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában