száguldás

2020.06.19. 10:41

Ismét gyorshajtót fogtak a rendőrök Zalában: 100 km/h-val lépte túl a sebességhatárt

A vezető 100 km/h-val lépte túl a megengedett sebességhatárt.

police.hu

Fotó: police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az idegenforgalom miatt megnövekedett forgalmat lebonyolító, balesetveszélyes útszakaszokon folyamatosan ellenőrzéseket végeznek, melynek célja a sebességtúllépések visszaszorítása, a közúti közlekedési balesetek megelőzése, ezáltal a közlekedésbiztonsági helyzet javítása.

Fotó: police.hu

Jelentősen túllépte a sebességhatárt az a járművezető, aki 2020. június 17-én a 760-as számú főútvonalon közlekedett a megengedett 90 km/h sebesség helyett 190 km/h sebességgel. A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki – írja a police.hu.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/90-helyett-160-km-h-val-szaguldott-egy-autos-heviz-tersegeben-4285041/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában