Befejezett ügy

2020.06.06. 13:09

Ajtót, redőnyt és szúnyoghálót rongált, de a cipőjét ottfelejtette a zalakarosi nyaralóban

A Zalakarosi Rendőrőrs munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy budaőrsi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. október 3-án, hogy zalakarosi nyaralóházának nyílászáróit ismeretlen személy megrongálta. A bejelentést követően a nyomozók szemlét tartottak és megállapították, hogy a nyaraló kétszárnyú erkélyajtóját megfeszegették, a mellette lévő ablakokon lévő szúnyoghálókat letépték, és a redőnyöket is megrongálták. A ház mellett egy fél pár cipőt is találtak, amit lefoglaltak. A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy nagykanizsai 47 éves nő, akit a beszerzett bizonyítékok alapján gyanúsítottként hallgattak ki rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az asszony elmondta, hogy kopogtatott a ház ajtaján, majd mivel nem nyitott senki ajtót, dühös lett, ezért követte el a rongálást – írja a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalakarosi Rendőrőrs munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában