halálos áldozat

2020.02.13. 10:13

Terepjáróval ütközött egy vasúti szerelvény Nagykanizsán, a sofőr életét vesztette – frissítve

A Szombathelyre tartó személyvonattal ütközött egy terepjáró csütörtökön délelőtt, a Csengery út-Miklósfa közt lévő ipari terület melletti vasúti átjáróban. Az autó sofőrje elhunyt a balesetben.

Szabó Zsófia, police.hu

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által közzétett információk szerint a balesethez a nagykanizsai hivatásos tűzoltók és a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével azonnal megkezdték a műszaki mentést. Az eset körülményeiről a megyei rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: az ütközés a fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban történt, a Csengery úti ipari terület mögötti úton. A jármű sofőrje ezidáig tisztázatlan körülmények közt ütközött a Pécsről Szombathelyre tartó személyvonattal.

 

Az autót vezető fiatal férfi az ütközés következtében azonnal életét vesztette. Úgy tudjuk, fityeházi lakos volt. A baleset körülményeit vizsgálják, annak körülményeiről pontos információink nincsenek. Így azt sem tudjuk, hogy a fénysorompó működött-e az ütközés pillanatában.

Frissítés

Újra járható a vasúti átjáró Nagykanizsán, a rendőrök a szemlét befejezték, az átjáróban a forgalom zavartalan- írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában