588 millió forintos támogatás

2023.09.11. 18:30

Tizenegy beruházás indul el Nagykanizsán

Hamarosan indul az 588 millió forintos kormányzati támogatásból finanszírozott fejlesztések második üteme. Ennek megfelelően a következő hetekben, a munkaterület átadások után, a város számos pontján kezdődnek meg a különböző fejlesztések, például a csapadékvíz elvezetési problémák megoldása, intézményi felújítások, valamint út- és járdafelújítások - jelentette be hétfőn Balogh László polgármester.

Pásztor András

Balogh László polgármester: intézmények, utak és járdák újulnak meg

Forrás: ZH-Archívum

A második ütem 11 fejlesztést tartalmaz, amelyek befejezési határideje november vége - jelezte a polgármester, majd hozzátette: mind a 11 helyszínen olyan fejlesztések valósulnak meg, amelyek a kanizsai emberek mindennapjait teszik élhetőbbé és könnyebbé. - Ez a fejlesztési támogatás is jól bizonyítja, hogy városunk rendszeresen részesül kormányzati támogatásokban, így összességében az elmúlt évek során már közel 3 milliárd forint kormányzati támogatás érkezett Nagykanizsára. Mindez azt bizonyítja, hogy a helyi baloldal akadályozó tevékenysége ellenére a kanizsai Fidesz-frakció sikeresen együtt tud működni a jelenlegi kormányzattal.

Balogh László rámutatott: a kormányzati támogatások felhasználását sokszor akadályozza és nehezíti a közgyűlési többséggel rendelkező baloldali ÉVE-frakció, így volt ez az 588 millió forintos elköltésével is, melynek eredményeként legalább egy évet csúsztak a fejlesztések, beruházások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!