Városháza

2022.11.28. 10:30

Igazgatói beosztás Keszthelyen

Zalai Hírlap

Keszthely Város Önkormányzatának képviselő-testülete pályázatot hirdet a Goldmark Károly Művelődési Központ (Keszthely, Kossuth L. 28.) igazgatói beosztásának betöltésére.
A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: integrált kulturális intézményvezetőként feladata az intézmény és telephelyei szakszerű és törvényes működtetése, a takarékos gazdálkodás, a munkáltatói jogok gyakorlása és a döntéshozatal az intézmény működésével kapcsolatban minden olyan ügyben, amelyet jogszabály vagy egyéb szerződés, szabályzat nem utal más hatáskörbe. Az intézmény irányítási, ellenőrzési, munkáltatói feladatainak ellátása, alapító okirat szerinti feladat­ellátása, kapcsolattartás a fenntartóval.
A beosztás betölthetőségének időpontja: 2023. január 1. A munkaviszony időtartama: határozott, 2023. január 1. napjától 2025. december 31. napjáig szól. További részletek és a pályázati kiírás teljes terjedelemben megtalálható Keszthely város honlapján: https://www.keszthely.hu/hirdetmenyek.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!