szponzorált tartalom

2021.09.30. 10:03

Személyi kölcsön igénylése bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül szeretnél személyi kölcsönt igényelni nem egyszerű. Kétféle lehetőség van. Egyáltalán nincs bankszámlánk, vagy csak az adott banknál nem akarunk bankszámlát nyitni. Ez utóbbi eset az egyszerűbb, de a másik sem lehetetlen.

Closeup view of new home keys and house plan during a discussion with a real estate agent

Személyi kölcsön igénylés bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül is lehet személyi kölcsönt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnunk a jövedelmünket. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie. A készpénzben kapott fizetést egy előző évi jövedelemigazolással lehet leigazolni. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényeljük a személyi kölcsönt, akkor sárga csekken kell megoldanunk a törlesztést, hiszen nincs számlánk, amiről utalhatnánk. Létezik olyan megoldás is, például a Provident-nél, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel bennünket, és neki kell átadnunk a törlesztőrészletet készpénzben. A bankszámla sok mindenre jó lehet a személyi kölcsön igénylése mellett. Az expresszkolcson.hu oldalon minden információ a rendelkezésünkre áll, ha számlát akarunk nyitni. Sok ajánlat van, a bankok szinte versenyeznek értünk.

Ha van bankszámlánk, de a hitelt másik banknál vennénk fel

Ez már lényegesen egyszerűbb mód, hiszen így nem bankszámla nélkül igényeljük a hitelt, és a bankszámlakivonatokkal egyszerűen igazolhatjuk a jövedelmünket. Fontos viszont tudni, hogy ebben az esetben a törlesztőrészletünk szinte biztosan magasabb lesz, hiszen így elesünk azoktól a kedvezményektől, amelyek a számlanyitáshoz kapcsolódnak. A legtöbb banknál elvárás, hogy a jövedelem a hitelező pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezzen, és a bankszámlának aktívnak kell lennie. Ezzel a kedvezménnyel a futamidő végéig több tízezer forintot is megspórolhatunk, ráadásul, ha bankszámla nélkül igényelnénk személyi kölcsönt, jóval kevesebb ajánlat közül választhatnánk. A legtöbb pénzintézet esetében ugyanis kötelező a bankszámla megléte.

 

Mindenképpen érdemes bankszámlát nyitnunk, mégpedig annál a pénzintézetnél, amelyiktől a kölcsönt szeretnénk felvenni. A kiválasztáshoz összehasonlíthatjuk a bankok legjobb ajánlatait az expresskolcson.hu oldalon, kiválaszthatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt, majd elindíthatjuk az igénylés folyamatát online, mindössze néhány kattintással. A hitel lejárta után sem érdemes megszüntetni a bankszámlánkat. Sok cég a fizetést csak számlára utalva fizeti ki, készpénzben nem, és a bankszámlához bankkártya is kapcsolódhat, ami tovább könnyíthet az életünkön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!