a turizmus új útjai

2021.03.23. 12:00

Megújult és bővült az e-learning weboldal

A jövő sikeresnek ígérkező termékeivel bővült a Turizmus Akadémia e-learning weboldala, amely megújult és új funkciókkal gyarapodott. Az ingyenesen használható felületen a fejlődni vágyó szakmabelieket izgalmas tananyagok várják, hívta fel a figyelmet a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

Péter B. Árpád

Az aktívturizmusban van még potenciál, de számos új terület is sikerrel kecsegtet

Fotó: MTÜ

Az oldal kapcsán a működtető Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) emlékeztetett, a szolgáltatások piacra jutását számos eszközzel segítik, ezt szolgálják a Turizmus Akadémia oldalon hozzáférhető képzések is. Az e-learning weboldal célja az, hogy a szektorban dolgozóknak tematikus szakmai tudást biztosítson.

A kurzusokon az érdeklődők megismerhetik a jelentős növekedési potenciállal rendelkező, úgynevezett niche termékek fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezzel fokozhatják versenyképességüket, eredményességüket, hangsúlyozta az MTÜ. A program tananyagának összeállításához a szakmai szervezet publikációit és kutatási eredményeket is felhasználtak.

Az új kategóriák között találjuk a szenior, az akadálymentes és az orvosi turizmust, vagyis olyan úgynevezett réstermékeket, amelyekben jelentős növekedés várható a következő időszakban.

Az aktívturizmusban van még potenciál, de számos új terület is sikerrel kecsegtet
Fotó: MTÜ

A résztvevők regisztrációt követően ingyenesen hozzáférhetnek a tartalomhoz, amelynek előnye, hogy könnyed, játékos módon, az online térben nyújt fontos ismereteket. A kurzusokat vizsga zárja, amit oklevél is igazol.

A személyes profilban a munkakör megnevezésével az oldal az optimális, az adott tevékenységhez, feladatkörhöz szükséges legfontosabb ismeretekről szóló leckéket gyűjti össze, amelyeket akkor is érdemes megnézni, ha valaki nem szeretne vizsgázni, ajánlja a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!