Konferencia

2017.11.14. 13:05

Fontos a magyar export támogatása

Vállalkozók, cégvezetők meghívásával szervezett Zalaegerszegen szakmai konferenciát az Eximbank.

Hajdú Péter

Sashalmi Gábor az exportfinanszírozás lehetőségeiről beszél

Fotó: Katona Tibor

Az Eximbank által indított, A magyar export napja című roadshow az export-import tevékenység legfontosabb hazai és nemzetközi szereplőit fogja össze a főváros mellett hat vidéki városban, köztük a zalai megyeszékhelyen.

A szakmai konferenciasorozat célja a hazai vállalkozások külpiacra lépésének ösztönzése, a hazai beszállító kapacitások fejlesztése. A konferenciát Balaicz Zoltán polgármester nyitotta meg, s a városban kezdődő beruházások terveiről szólt.

Az Eximbank céljairól és banki konstrukcióiról Sashalmi Gábor regionális képviseletvezető tartott előadást, kiemelve a bank szerepét a KKV-k finanszírozásában. Több jó példát mutattak be exportra képes kisvállalkozások gyakorlatáról. Vas László, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. gazdasági vezetője a egerszegi beruházásról szólt, majd a vállalkozók kerekasztal beszélgetést folytattak a bank képviselőjével.

Sashalmi Gábor az exportfinanszírozás lehetőségeiről beszél
Fotós: Katona Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!