A legjobb fagyizók a magyar tenger partján

2024.05.26. 08:30

Nagy balatoni fagyikörkép

Ha a hétvégén a Balatonhoz készülsz, és nem tudod, hol érdemes megállni egy isteni fagyira, akkor görgess lejjebb, mert mutatjuk a likebalaton.hu által összegyűjtött legjobb fagyizókat!

Zaol.hu

Tihany - ülj ki a teraszra és élvezd a lélegzetelállító panorámát.

Forrás: mindemegette.hu

Tihany

Az apátsági Rege cukrászdában 890 forintba kerülnek a gombócos kimért fagylaltok, de ha igazán jót akarsz magadnak, akkor ülj ki a teraszra, élvezd a csodás panorámát, a legnagyobb hőségben is hűsítő szellőt, és az ízlelőbimbóidnak is adj egy kis örömet a cukrászda valamelyik fagylaltkehyhével. Nem lesz könnyű választanod, hiszen kilenc különböző ízvilág vár rád. A fagylaltkelyhek ára 3690-5290 forint.

Szigliget

Szigligeten a Várudvarban lapáttal mérik a fagyit, ostya is jár az óriási gombóchoz, ami 750 forintba kerül. A papírpohárért nem kell külön fizetni, ha tölcsér helyett kanalaznál. Nagyon széles a paletta: a klasszikus ízek mellett sós és sorbet fagyik is szerepelnek a választékban.

Szigligeten a Várudvarban lapáttal mérik a fagyit és ostya is jár az óriási gombóchoz.
Forrás: likebalaton.hu

Hévíz

A fürdővárosban a Rigolettó Cukrászdában és a Sissy Fagyizóban is 600 forint egy gombóc fagyi.

Hévíz - a Rigolettóban 600 forint egy gombóc fagyi.
Forrás: likebalaton.hu

Keszthely

A Sétálóutcán, a Korzó Cukrászdában 600 forintot kérnek el egy gombócért, de a patinás és egész évben nyitva tartó cukrászda mellett a város más fagyi lelőhelyein is ennyiért mérik a hideg desszertet.

Keszthely - a Sétálóutcán, a Korzó Cukrászdában 600 forintot kérnek el egy gombócért.
Forrás: likebalaton.hu

További fagylalt lelőhelyekért keresd fel a likebalaton.hu oldalát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában