Bársonytalpas gazdikereső

2024.04.07. 18:30

Mr. Gigantic gyönyörű kandúr

A Bársonytalp Zala Egyesület közösségi oldalán találjuk a gazdira váró macskákat. Ezúttal Mr. Gigantic vár arra, hogy szerető családba kerüljön.

Mozsár Eszter

Mr. Gigantic az aktuális gazdikereső.

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

„Gyönyörű és nagy, fenséges szibériai fajta, ivartalan kandúr vagyok. Vad, világot bejáró életet éltem, a nőstények és a cicatej volt a mindenem. Mostanra megállapodnék egy család mellett. Sajnos tesztem pozitív lett, FIV - es (AIDS) vagyok, de ez engem nem zavar semmiben, teljesen tünetmentes vagyok. Ha cuki vagy és adsz nekem a hamimban immunerősítőt, akkor hiszem, hogy örök életű leszek. A csodálatos, marcona arcom mögött, igazi szeretetéhes kiscica lakozik, de ezt el ne mondd senkinek....állandóan simogatásra vágyom… Már nem akarok ki menni és nem vágyom a cica lányokra sem. Nyugodt életet szeretnék lakásban, talán veled? Ha szeretnéd, hogy Én legyek a Cicapárod kérlek, írj üzenetet az oldalra!” - olvashatjuk az állatvédők bejegyzésében.

A gazdira vágyó többi cica itt található. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!