Mutatjuk a jégpályákat

2023.12.02. 14:30

Ezeken a helyeken korcsolyázhatsz a Balatonnál

Számos régi és új helyszínen lehet majd korcsolyázni a Balaton környékén a 2023/2024-es téli szezonban. A likebalaton.hu összegyűjtött számos helyszínt, ahol vígan csúszhatsz a szabad ég alatti műjégpályákon. Ezeket mutatjuk.

Zaol.hu

December 1-jén nyílt meg a Balaton legszebb fekvésű műjégpályája a balatonboglári kikötő parkolójában.

Fotó: Fotó: Böröczky Bulcsú

Balatonboglár

December 1-jén nyílik meg a Balaton legszebb fekvésű műjégpályája a balatonboglári kikötő parkolójában. A hokimeccsekre is alkalmas, 700 négyzetméteres jégpálya mellett lévő Boglárka Bisztró területén

üzemel majd a korcsolyakölcsönző, ahol 27-estől egészen a 47-esig mindenféle méret megtalálható lesz.

Büfé, melegedő, mosdó teszi kellemessé a hideg sportág minden pillanatát. Ráadásul hétvégenként jégdiszkóba várják a kezdő és haladó korisokat. Ezen kívül még számos programot terveznek, melyekről a Jégre mindenki! Facebook oldalon tájékozódhatsz.

Felnőtt belépőjegy: 2000 Ft

Gyermek (6 év alatti): 1500 Ft

Korcsolyabérlés: 1500 Ft

Siófok

Siófokon új helyszínen várják a csúszni vágyókat. A 2023-2024-es téli szezonban a Nagystrandon (Siófok, Petőfi stny. 3.) nyitják meg a korcsolyapályát, tehát itt is közvetlenül a Balaton-partján élvezhetjük a siklást. (Eddig a siófoki hajóállomáson volt felépítve.) Előzetes információk szerint a palánkos, 350 négyzetméternyi alapterületű pálya 90 m²-nyi jégfolyosóval bővül, és december 15-től jövő február 4-ig várja a téli sport szerelmeseit. A pálya mellett öltöző, kölcsönző és büfé is a rendelkezésünkre áll.

Siófokon új helyszínre, a Nagystrandra költözik a jégpálya 
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Tervezett nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 9:00 – 20:00

Szombaton, vasárnap, és ünnepnapokon: 10:00 – 21:00

További információk hamarosan!

További helyszínek és információk ITT.

(Forrás: likebalaton.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!