A 15 csapatból 8 volt magyar és 7 szlovén

2023.07.20. 21:00

Halfogó verseny volt Tornyiszentmiklóson

A hétvégén rendezte meg a lovászi Bányász Horgászegyesület a határ menti község szomszédságában található Újfalusi-tavon a 2010 óta hagyományos, regionális Falvak Versenye elnevezésű halfogó versenyét.

Korosa Titanilla

Az 1. helyezett Dobri önkormányzatának csapata (b-j): Gróf János, László József, Cseke Attila

Fotó: Korosa Titanilla

A horgászaton 3 fős együttesek vettek részt a lovászi közös önkormányzati hivatalhoz tartozó településekről, illetve a határ menti szlovén községekből. A nevező 15 csapatból 8 volt magyar és 7 szlovén. A 45 pecás három szektorban próbált szerencsét, mindegyik csapat minden szektorban képviseltette magát. Az értékeléskor a csapatok összesített eredményét és az egyéni fogásokat is figyelembe vették, ezek alapján alakult ki a végeredmény. 

A halfogó versenyt végül Dobri önkormányzatának csapata nyerte az Oiltech Gépészet és a Lendvai Horgászok előtt.

A szervezők részéről ifj. Pálla Miklós elmondta, hogy az időjárással szerencséjük volt, eső nem nehezítette a programot. A 8 és 12 óra közt lebonyolított versenyen a horgászok közt voltak, akik sok apró halat fogtak, és akadtak olyanok is, akik más taktikát választottak, és jóval méretesebb pontyok is horogra akadtak, de fogtak még keszeget és kárászt is.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!