A szervezet kívánja a felfrissülést

2023.07.11. 08:30

Felfrissülés a medencében

Benedek Bálint

Hőség idején legjobb a víz közelében tartózkodni, a Dél-zalai Vízmű SE úszótáborának résztvevői jól tudják ezt, ezért elmerültek a kanizsai strand hűs vízében.

Fotó: Szakony Attila

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint hétfőn éjfélkor életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az egész ország területén, amely egészen szerda éjfélig lesz érvényes. A hőség az utcán, az aszfalt közelében valóban elviselhetetlen, viszont a vízparton más a helyzet. A kanizsai strandon hétfőn nagyon sokan hűsöltek a zöldövezetben és persze a medencében. Több gyereksereggel is találkozhattak a látogatók, mindegyikük egy vizes tábor résztvevője volt. Az egyik csoport a Dél-zalai Vízmű SE úszószakosztályát képviselte, ők a fotós kollégánknak megmutatták, milyen jó csobbanni a hűsítő habokban. A másik társaságot a Kanizsa Vízilabda SE diákjai adták, akik szintén szinte az egész napjukat a vízben töltik, hiszen az edzőik szerint ilyen szélsőséges forróságban a szervezet kifejezetten kívánja a felfrissülést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!