Helyi életstílus

2023.06.11. 12:00

Ön is lehet virtuális gazda - Jobban van a megégett Fülöp kutya

Mozsár Eszter

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ismét egy bántalmazott kutya életéért küzdöttek a teskándi állatkórházban, ahova az Együtt egy életért, ártatlan állatokért Egyesület egy bejelentés után vitte az Inkén szánt szándékkal megégetett állatot. Fülöp szerencsére élni akar, s ahogy az alábbi videó mutatja, túl van a nehezén, a bőre már gyógyulgat.

Videó ITT elérhető. 

Ha esetleg valaki nem tud otthon kutyát, cicát tartani, örökbe fogadni, akkor az egyesület közösségi oldalán Virtuális gazdának is lehet jelentkezni, s ezzel rendszeresen támogatja védencét.

Fülöpnek már van Virtuális gazdája, Anett és Péter. A szervezet így kommentelte az örömhírt. „Most már tényleg túl kell élnie, hogy aztán gazdinál is legyen esélye egy boldog életre. Sokan várnak még erre, olyanok is, akiknek virtuális gazdijuk sincs.”

Ha többet is szeretnének megtudni arról, hogy mi a Virtuális gazda, hogy telnek az egyesület ideiglenes befogadóinak mindennapjai, illetve nyomon követnék az ugyancsak nagy túlélő Néró történetét, akkor hallgassák meg egy hét múlva Hilcz Líviával készült podcast beszélgetésünket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!