Visszafogottól az extra csillogósig

2022.12.31. 18:00

A 2022 év körömdivatja Zalában – és mi várható jövőre?

A legtöbb nő oda van a szép körmökért. Arra voltunk kíváncsiak, mi volt a 2022-es év leggyakrabban kért színvilága, és vajon lehet -e tudni, mi lesz jövőre a befutó?

Józsa Zsuzsa

Forrás: Kalóczkai Kinga

- Általában mindig van elképzelése a vendégnek. Többnyire a social média felületeiről inspirálódnak, és kész ötlettel, mintával érkeznek hozzánk, amit mi megvalósítunk számukra. Ha valami olyat kérnek, ami extrémebb kategóriába tartozik körmös szempontjából – amit természetesen a vendég nem tud megállapítani – akkor mi azt átformáljuk arra a szalonképre, amit át tudunk neki adni, és így a vendég ugyanúgy elégedetten fog távozni – mondta el megkeresésünkre Kalóczkai Kinga zalaegerszegi körmös. 

Kalóczkai Kinga

A 2022 év színe a Very Peri volt

- Minden évszaknak megvannak a saját színei. A Pantone minden évben inspirálja a divatvilágot. 2022-nek a Very Peri, amolyan kékeslila volt a színe. A nyári időszakban a neon volt az abszolút favorit. Akik pedig a visszafogottabb színeket kedvelik, nekik a neonpasztell volt a kedvencünk: ez nem annyira feltűnő, mégis a nyári hangulatot idézte elő. 

 

Nyáron kedveltek a feltűnőbb, neon színek.
Forrás: Kalóczkai Kinga

- Az őszt a barnás, pasztel színek jellemezték, míg a téli körmök abszolút az ünnepi hangulatot tükrözik; itt a rénszarvastól a beépített csillámon át a 3D díszítéseken keresztül tényleg minden fellelhető. Színben a piros minden árnyalata, a fehér és a karácsony zöld ami jellemző, és ezeknek minden csillogós változata – mondta Kinga.

Karácsonykor a piros is kedvelt szín. 
Forrás: Kalóczkai Kinga

2023-ban a Viva Magenta lesz a nyerő

A jövőt illetően pedig egyenlőre annyit tudunk, hogy 2023 év színe a Viva Magenta, avagy a bíborvörös egy árnyalata lesz, ami a meleg és a hideg között egyensúlyoz majd. Így valószínűleg ennek különböző árnyalatai határozzák majd meg – természetesen az örök kedvenceken kívül – a 2023 évi körömdivatot is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!