Ajánló

2022.04.06. 19:00

A Salla Művelődési Központ programjai

Programokban gazdag hétvégén kínál a Salla Művelődési Központ és Könyvtár, három rendezvénynek is helyet biztosít az intézmény.

Gyuricza Ferenc

Pénteken 17.30 órakor a Salla Galéria sorozat részeként A valóság határán címmel nyílik kiállítás Szakter Judit festőművész alkotásaiból. A tárlatot április 29-ig tekinthetik meg az érdeklődők. Ugyanezen a napon, 18 órakor a költészet napja apropóján dr. Csider Sándor költő Forrás című kötetét mutatják be a szerző, valamint Bischofné Hesinger Katalin művelődésszervező és a gitáron játszó Bischof András közreműködésével. Vasárnap 19 órakor zenés színházi programra invitálják a város és környéke lakóit, hiszen a Déryné Program támogatásával a celldömölki Soltis Lajos Színház társulata Szigligeti Ede A cigány című népszínművének átdolgozásával érkezik Zalalövőre. A Fábián Péter és Benkó Bence által rendezett darab az 1848/49-es forradalom és szabadságharc idején játszódik, s egy fordulatos szerelmi történetet mutat be. Jövő hétfőn ugyancsak lesz program a művelődési házban, akkor a könyvtár által a helyi, valamint környékbeli óvodások számára szervezett Gyere tavasz, várva várlak című szavalóversenyt rendezik meg. Ez utóbbi délelőtt 10 órakor kezdődik.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!