Kettesek és kettősségek

2022.02.22. 07:00

2022. 02. 22. - a számmisztika szerint ez egy különleges nap

A mai nap, 2022. 02. 22. a számmisztika szerint egészen különleges. Szávai Szilvia jógaoktató szerint a spirituálisan gondolkodók nagy jelentőséget tulajdoníthatnak ennek a dátumnak.

Benedek Bálint

Szávai Szilvia: gyógyuljon a világ és mi magunk is Fotó: Szakony

Fotó: Szakony Attila

- Igazán különleges napnak nézünk elébe - mondta Szávai Szilvia. - Erőteljes hatások érvényesülhetnek, a kettősség jellemzi ezt a napot: kezdet- vég, széthúzás-összetartás, harmónia-káosz, kétség-határozottság és magány-teljesség. A számmisztika alapja, hogy az adott év számjegyeit összeadva megkapjuk az erre jellemző rezgést, energetikai hatásokat. 2022 számjegyeinek összege hat, az ilyen évben előtérbe kerülnek a fontos döntések, a válaszutak, melyek egy harmonikusabb élet felé vezetnek.

 

A jógaoktató szerint ez az év a harmóniáról, a szeretetről, a családról szól majd. Azt tanácsolja: vegyük észre a lehetőségeket, mérlegeljünk és döntsünk bölcsen. Felszínre tör minden, amit elástunk a lelkünkben, de a szembenézés után lesz lehetőségünk, hogy megszabaduljunk terheinktől. Sorsfordító és lehetőségekkel teli időszak előtt állunk.

 

- Ezen a napon, 2022. 02. 22-én, 22 óra 22 perckor gyújtsunk egy fehér gyertyát és meditáljunk: mi az, ami terhet jelent az életünkben - folytatta. - Gondolatban zárjuk le és adjunk teret az újnak. Kiváló kezdet ez a pillanat. Ebben az évben van esély arra, hogy a széthúzás helyett az összetartás érzése vegye át a hatalmat. Lehetőségünk lesz arra, hogy gyógyuljon a világunk és benne önmagunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!