program

2021.06.01. 17:00

Családi napot rendeznek a miklósfai városrészben

A pandémia miatt tavaly elmaradt rendezvényeket pótolva, június 5-én (szombat) 10 órától a megújult kerthelyiségben, szabadtéren tartják meg a Miklósfai családi napot.

Benedek Bálint

A családi nap sztárvendége Nagy Feró lesz

Fotó: ZH Archívum

A Közművelődési és Város­szépítő Egyesület Nagykanizsa-Miklósfa „Fenntartható programok a Mindenki Házában” címmel 2020-ban 3,2 millió forint támogatást nyert a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiumának pályázatán. A sikeres pályázatot Köteles Józsefné, a szervezet elnöke és Radics Bálint, a városrész önkormányzati képviselője készítették. A szervezet működésének támogatására tavaly a rendezvényekhez szükséges hangosítást oldották meg, idén májusban pedig a Mindenki Háza kerthelyiségbe új kültéri asztalokat és padokat vásároltak.

A családi nap sztárvendége Nagy Feró lesz
Fotó: ZH Archívum

– Mivel a miklósfai répafőző fesztivált sem lehetett megtartani januárban a vírushelyzet miatt, ezért a miklósfai asszonyok három üstben készítik el a rendezvényre látogatóknak a különleges módon savanyított kerekrépát – fogalmazott Radics Bálint. – A rendezvényen 10 órától számos program várja a kilátogató családokat. 17 óra körül megérkezik Nagy Feró, aki megkóstolja a miklósfai kerekrépát, majd színpadra lép. Őt pedig a Tatár Csaba vezette Nagykanizsai Fúvószenekar fellépése követi. A rendezvény idején a Kápolna tér északi, illetve keleti oldalát lezárjuk az autóforgalom elől, illetve a szabadtéri rendezvény látogatása a bejáratnál regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!