Kiadónk Mozaikkereső játéka ezúttal is népszerű volt Zalában

2021.02.10. 07:00

Átadtuk a Mozaikkereső játék nyereményeit

Az elmúlt év végén hirdettük meg lapcsoportunk aktuális Mozaikkereső játékát, amelyen 19 megyei napilap – köztük a Zalai Hírlap – olvasói egyenlő eséllyel indulhattak a nyereményekért.

ZH

A zalai nyertesek ajándékaikkal lapunk megyeszékhelyi szerkesztőségében Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

Korábban már közzétettük a nyertesek nevét, és azt az örömteli adatot is, miszerint a Zalai Hírlap olvasói az országban a második legtöbb, összesen 10 395 szelvénnyel neveztek be a játékba. Így nem csoda, hogy – nagy örömünkre – a fődíjat, az egyik vadonatúj Toyota Yaris személyautót is lapunk előfizetője nyerte; hamarosan ennek átadásáról is tudósítunk majd.

Kedden zalaegerszegi szerkesztőségünkben a szintén sorsolás útján gazdára talált tárgynyeremények tulajdonosainak adta át az ajándékokat Horváth A. Attila főszerkesztő, aki megköszönte a Zalai Hírlap hűséges olvasóinak az érdeklődést és a mindig kiemelkedő aktivitást.

A zalai nyertesek ajándékaikkal lapunk megyeszékhelyi szerkesztőségében Fotó: Katona Tibor

Horváth Tibor nagypáli olvasónk 1 millió forint értékű Edenred-utalványt, Dominkó Jánosné Kacorlakról led-tévét, Buza György Bakról laptopot, Magyar Ferenc Nemeshetésről álló porszívót, Bogdán Géza Becsehelyről pedig tabletet vehetett át tegnap délután.

Mint elhangzott, a Mozaikkereső játék a lapcsoport legsikeresebb felhívásai közé tartozik, ezúttal országosan közel 100 ezer szelvényt küldtek be a megyei napilapok olvasói az egyes szerkesztőségekbe. Nyereményjátékokkal, akciókkal pedig az idén is készül a Zalai Hírlap, számítunk tehát olvasóink figyelmére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!