Újabb lenyűgőző fotók a nagykanizsai házaspártól

2020.12.03. 15:44

Ilyen káprázatos Budapest a felhők közül!

A nagykanizsai Csuha Péter és felesége, Csuháné Szabó Gabriella nemrégiben egy motoros vitorlázó repülőgéppel emelkedett a Balaton fölé. Most újabb lenyűgöző fotókat küldtek, amikor a felhők között és olykor felettük repülve kirajzolódott alattuk Budapest.

Benedek Bálint

- Nemrég a ködös szürke napok közül sikerült kifognunk egy enyhén felhős, napsütéses időt – mesélték. – Ez egyértelműen azt jelentette, hogy irány a reptér. Ezúttal a Budapest környéki ellenőrzött légterekben repültünk. Indulás után nem sokkal találkoztunk egy ismerőssel a levegőben, akivel kötelékben repültünk kicsit. Aztán felemelkedhettünk 2 kilométeres magasság fölé. A jelenlegi ritka nagygépes forgalomnak köszönhetően berepülhettünk még a város fölé is, miközben már jóval a felhők felett voltunk. A ferihegyi repülőtér fölé érve süllyedni kezdtünk, hogy a kollégák kedvéért csináljunk egy alacsony áthúzást a repülőtéren. A rádióban végig csupa ismerős hang köszöntött. Majd közel két óra repülés után visszatértünk kiindulópontunkra, Tökölre. Az élményekről a továbbiakban a fényképek beszélnek:

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/ilyen-lenyugozo-a-tihanyi-felsziget-a-felhok-kozul-4701079/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!