Szépség a fagyban

2020.11.28. 12:12

Deres növények Zalában: ilyen gyönyörű, ha beköszöntenek a mínuszok (fotók)

Amikor mi elővesszük a nagykabátot, a szemfüles fotós fényképezőgépet is ragad.

zaol.hu

Deres virágok Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek. MTI/Varga György

Fotó: Varga György

December közeledtével már fagyosak a hajnalok, ez pedig a növényzeten, illetve a kültéri tárgyakon is meglátszik. Csodaszép fotókat mutatunk az MTI fotósától, Varga Györgytől, aki a közelmúltban napfelkeltekor készített képeket Nagykanizsa közelében:

Deres növény Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Deres virág Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Deres postaláda teteje Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Deres növények Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Deres virágok Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György

Kapcsolódó galériánk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!