Tóth Gabriella Kaliforniában él

2020.10.30. 10:35

Új kihívások tartják lázban az egykori szépségkirálynőt

A letenyei származású Tóth Gabriella korábban már szerepelt lapunkban, hiszen három évvel ezelőtt kiérdemelte a Miss Zsaru címet. A fővárosi Papp László Sport-arénában tartották meg a FitBalance versenyt, ahol akkor a Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrősén járőrként szolgáló rendőr őrmester vihette haza a koronát.

Benedek Bálint

Fotó: Tóth Gabriella

zóta Gabriella más területen próbált szerencsét. Kicsivel több, mint egy éve Kaliforniában él, ahol au pairként számítanak rá. Mint elmondta: nem kifejezetten csak a gyerekvigyázás a munkaköre, ezen kívül a főz és takarít is a családjára.

- Ahhoz, hogy új útra lépjek nagy bátorságra, elhivatottságra és önbizalomra volt szükségem – mesélte. – A rendőrség kötelékében öt évet töltöttem, mely fejlesztette és gazdagította a személyiségemet, mégis más impulzusokra vágytam. Méghozzá arra, hogy megtaláljam mi az, ami igazán megdobogtatja a szívem. Pozitív atmoszférára van szükségem, ahol jut időm magamra és arra, hogy meghatározzam a jövőmet. Eltelt egy év a tengerentúlon, amit újabb évvel hosszabbítok. A rendőrség a szívügyem maradt. Szabadidőmben szeretek kutakodni az amerikai „híres” sorozatgyilkosok után, hogy mi vezethette őket szörnyű tetteik végrehajtásához. Ezért a bűnügyi igazságszolgáltatás szakon szeretnék tanulni egy amerikai főiskolán. Mellette pedig továbbra is az életem fontos része a mozgás, a nőies alakom megtartása, ezért a sportdietetika is egy olyan terület, mellyel foglalkoznék.

Fotó: Tóth Gabriella
Fotó: Tóth Gabriella
Fotó: Tóth Gabriella

Gabriella a halloween-ra készül, már ellátogatott egy, a lakóhelyéhez közeli tökfarmra, ahol mindenki kiválaszthatja azt a tököt, amelyet kifarag az ünnep alkalmából. S már megvan a jelmeze is, amit majd egy házibuliban visel.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/eletstilus/ismerje-meg-az-orszag-legszebb-rendornojet-2184377/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!