Szponzorált tartalom

2020.10.15. 15:58

A vicces macskás videók bizonyítják, megérkeztek az új YouTube csillagok!

bengal kitten in studio

Fotó: Emmanuelle Bonzami

Azok az állatbarátok, akik a szabadidejükben is szívesen olvasgatják a kedvenc témájukban megjelenő írásokat, a kutyulva.hu szórakoztató portál frappáns cikkeit és aranyos videóit garantáltan lenyűgözőnek fogják találni. De miben is rejlik a szóban forgó honlap varázsa?

Vicces macskás videó, avagy a jókedv kvintesszenciája

Mindenkivel előfordult már az élete során néhányszor, hogy levertnek, indokolatlanul rosszkedvűnek érezte magát. Azt viszont kevesen tudják, hogy a kedélyállapotunk a humor forrásából merítve egy pillanat alatt megváltoztatható. Ha a háztartásban kutya vagy cica is él, a kimeríthetetlen nevetés- és humorfaktor garantált. Abban az esetben sem kell viszont aggódni, ha a körülmények nem teszik lehetővé az állattartást, ugyanis az internet hemzseg a viccesebbnél-viccesebb történetektől és YouTube videóktól, ahol bohókás házikedvencek – megcsillogtatva a mókás oldalalukat – okoznak kellemes perceket a nézőknek.

A cicák az új YouTube sztárok?

Nos, kétségtelen, hogy a két legnépszerűbb házikedvenc, a kutyák és a cicák közötti képzeletbeli „verseny” győztesei abszolút a doromboló négylábúak lennének, ha a zsűrik a napi vicces pillanatokat pontoznák. A cicákkal garantált a móka és kacagás a lakásban, ha pedig kéznél van a kamera, ne átalljuk rögzíteni a poénos pillanatokat. A vicces macskás videók a kutyulva.hu szórakoztató portál egyik legnépszerűbb szegmensének számítanak. Olyan aranyos kisfilmek ezek, amelyeknek a megtekintésével a két főszereplő Maine Coon cica, Xéna és Cserfi szórakoztató mindennapjaiba leshetünk kicsit be.

Közelebbi ismeretségkötés a mosdótállal, avagy a négylábú kedvencek mindennapjai

Ki gondolta volna, hogy a cicák nehezen veszik rá magukat a tisztálkodásra? Persze ezalatt most nem az édes „macskamosdást” értjük, hanem az alapos, mosdótálas fürdést. Xénának, a vicces macskás videók egyik főszereplőjének, bizony nem volt az ínyére az első komolyabb higiénéiás élmény, viszont azt nem vitathatjuk el a bátor szőrmóktól, hogy ne vette volna jól a „macskapróbáló” kihívást.

Két cicával kizárt az unalom

A kutyulva.hu szórakoztató portálon barangolva könnyen azon kaphatjuk magunkat, alig várjuk, hogy boldog cicatulajdonossá avanzsálhassunk! Pro tipp leendő gazdiknak: a cicák, de ugyanúgy az ebek is, akkor érzik jól magukat, ha van társaságuk. Itt elsősorban nem a kétlábú barátokat értjük, hiszen mi, emberek a teendőink után futkosva gyakran hagyjuk magukra a házikedvenceket, hanem a „hasonszőrű” társakat. A szőrmókok ugyanis könnyen elunják magukat, ha magányosak, míg egy társsal garantált a végtelen, önfeledt játék. Azt viszont ne feledjük, hogy az állattartás felelősséggel is jár, így okos ötlet felkészülni a derekas feladatra, mielőtt belevágnánk a fejszénket a nagy kalandba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!