Várjuk a képeket és a sztorikat

2020.09.09. 13:00

Zalában is kapás van! Legyen Tiéd a szeptemberi hónap fogása!

Természetesen az elmúlt két hónaphoz hasonlóan, szeptemberben is arra buzdítjuk Zala megye horgászait, hogy mutassák meg a nagyközönségnek legszebb fogásaikat, valamint a hozzájuk fonódó történeteiket.

zaol.hu

A koncepció nem változott, ebben a fordulóban is olvasóink szavazataira alapozunk. Júliustól egészen októberig minden hónapban arra kérjük a Zala megyei sporttársakat (sporthorgászokat és hobbi horgászokat egyaránt), hogy töltsék fel fotóikat, illetve történetiket a zaol.hu/ahonapfogasa oldalra.

Nemrég zárult le az augusztusi forduló. Íme a nyertesek:

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/a-honap-fogasa-mutatjuk-az-augusztusi-nyerteseket-4489880/

Amit a szeptemberi körről tudni érdemes:

A 3 legnépszerűbb kép 5.000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ér a Tímár Mix jóvoltából. Az első helyezett fotó beküldője ezen felül egy darab 10 literes Quechua hűtőtáskával lesz gazdagabb.

A legtöbb olvasói szavazatot kapott fotók beküldőit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk, novemberben pedig megrendezzük a havi dobogósok versenyét Az év fogása címért.

A beküldési határidő: 2020.09.30. 12:00

https://www.zaol.hu/ahonapfogasa/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!