Hirdetés

2020.05.04. 15:46

Mindenkinek kell egy Eastpak táska

Ha a hátizsákok „kis fekete ruhát” választanának meg maguk közül, akkor az kétség kívül az Eastpak táska lenne.

Attractive casual girl thoughtfully reading newspaper sitting with backpack on bench outdoor

Már a megjelenésekor széles rajongótábort tudhatott magáénak, a támogatók száma pedig az évekkel egyre csak nőtt. Mindegy, hogy idősebb vagy fiatal, üzletember vagy vadóc punk, az Eastpak márka mindenkinek kínál valamit. Laptop táska, oldaltáska és hátizsákok végeláthatatlan választéka várja a vásárlókat a Bagbox online áruházban.

Bár nagyon népszerű az Eastpak Springer övtáska is, a brand koronázatlan királyai mégiscsak a válltáska modellek. Bőr, szövet, letisztult fekete vagy bohém színes, csak győzzön választani a vásárló a megannyi gyönyörű és praktikus darab közül. Döntéseit elősegítendő, a fentebb említett online shop igen alacsonyan tartja az árait, így egyszerre többet is be lehet szerezni. Az Eastpak Padded Pak'r és Restrat kollekciót mindenképpen érdemes megnézni, mivel a legnépszerűbbek közé tartoznak és persze okkal.

Eastpak bőrönd

A brand szinte minden élethelyzetre kínál különféle termékeket, így nem csoda, hogy az Eastpak táska mellett, a bőrönd is bekerült a választékba. A különböző méretek elég széles skálán mozognak, így az 50 literes backpacket preferáló hátizsákos utazók és a hajókoffer méretű utazótáskákat előnyben részesítők is ugyanúgy találnak kedvükre valót.

A Vans táska tartja a lépést

Az Eastpak táska egyik legnagyobb konkurenciája a Vans táska. A stílus és az ár hasonló, a választék ugyanolyan széles, azonban mégis van néhány, már messziről is felismerhető jegy, aminek köszönhetően könnyedén megkülönböztethető a kettő. Így ha valami okból mégsem találta meg az igazit az előző márka kínálatában, akkor itt nézzen körül! Ráadásul még csak Vans shopot sem kell keresnie, hiszen a Bagbox kínálatában ez is megtalálható.

Vans Marvel hátizsák hamar népszerű lett

A Vans népszerűségét talán csak a Marvel múlja felül, így egy fúzió kiemelkedően jó ötlet volt, persze csak egy kollekció erejéig. A méltán népszerű Vans Old Skool, Vans Realm Backpack és Black Rose hátizsákokat egy kis időre még háttérbe is szorította a két cég egyesüléséből megszülető összeállítás.

Vans tornazsák

A megannyi különböző színű, méretű és stílusú bag mellett, a Vans tornazsák az, amivel az emberek nagy része már találkozott. A deszkás kultúra alapdarabjának számító tornazsákot előszeretettel használják az egyéb stílusokat követők is. Ennek oka a kifogástalan minőség, aminek köszönhetően a Vans táskák hosszú ideig kitartanak a tulajdonos mellett, legyen az útja rögös vagy egyszerű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!