Gyerekeknek és felnőtteknek

2019.12.04. 12:20

Mikulásjárat, motoros felvonulás és jótékonysági futás: programok a hét végére Zalában

Összegyűjtöttük, milyen programokon vehetünk részt a Mikuláshoz kapcsolódóan a megyében.

zaol.hu

Forrás: Pixabay

Hétvégi Mikulásjárat

December 7-én találkozhatunk és fotót is készíthetünk a Mikulással az erdei vasúton, a kaland 10 órakor indul Lentiben. További részletek a Zalaerdő Zrt. honlapján!

Városi Mikulás nap Keszthelyen

A településen december 6-án reggel 9 órától megkezdődnek a programok: lesz baba-mama workshop, fanyűvő játékpark, délután hintón érkezik a Mikulás, majd a Brumi Band ad koncertet a gyerekeknek, és persze nem maradhat el a közös fotó sem a nagyszakállúval. Ide kattintva olvashatja a további információkat!

Találkozás a Mikulással Zalaegerszegen

A megyeszékhelyen december 5-én és 6-án is 16 és 19 óra között találkozhatnak a gyerekek a Mikulással a Dísz téren, december 4–7. között pedig a Belga Mikulásudvar várja őket, részletek az alábbi videóban:

Csodaváró Mikulásnapi ünnepség Nagykanizsán

Nagykanizsán december 6-án csodaváró Mikulásnapi ünnepséget tartanak az Erzsébet téren 10 órától, 10:40-től érkezik a Mikulás, 18 órától fellép Szabó „Szabca” István, 19 órától pedig a STOBOS Tamburazenekar: a nap programjait itt találja!

XII. Mikulás motorozás Hévízen

Idén is felvonulnak Hévízen a motoros Mikulások december 6-án, a Zalai 76-os Motoros Egyesület szervezésében. A Mikulások a Tófürdő bejáratánál fognak gyülekezni, az esemény leírását ide kattintva tekintheti meg!

Jótékonysági futás Zalakaroson

December 7-én jótékonysági Mikulás futást rendeznek Zalakaroson, várnak minden mozogni vágyót, aki szeretné szebbé tenni a térségben élő, hátrányos helyzetűek karácsonyát. Lehet a gyaloglást, a kerékpározást, de akár a nordic walkingot is választani: ezen a linken olvashat róla bővebben!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!