Mutatjuk Zala megye legszebb lányait

2019.10.29. 20:00

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett a július óta tartó szépségversenyünk első körének végeredménye. Október 31-től a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

zaol.hu

Véget ért a 10 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek első, megyei fordulója. Olvasóink október 28. éjfélig értékelhették Zala megye szépségeit, saját portfólió vagy profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján. Megyénkből 25 lány mérette meg magát az első körben, közülük egy, Kovács Ivett Erzsébet olvasóink értékelései alapján jutott tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk zsűrije, azaz Szabó-Tomka Hanna (sportoló), Karda Jázmin (sminkmester), Pezzetta Umberto (fotós), Rákos Bianka (online szerkesztő), Benedek Bálint (újságíró) és Horváth Attila (a Zalai Hírlap főszerkesztője) rajtuk kívül Tótpeti Lilinek, Göntér Viviennek és Szollár Cintiának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az október 31-én induló regionális fordulóban a Zala megyei lányok Fejér megye és Veszprém megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal október 31-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni a zaol.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Zala megyei lányok a harmadik fordulóba!

A közönség kedvence: Kovács Ivett Erzsébet

Kovács Ivett Erzsébet (16, Felsőrajk)

A zsűri döntése alapján:

Az első helyen: Tótpeti Lili

Tótpeti Lili (18, Nagykanizsa)

A második helyen: Göntér Vivien

Göntér Vivien (25, Nagykanizsa)

A harmadik helyen: Szollár Cintia

Szollár Cintia (21, Várvölgy)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!