Szavazásösszesítő

2019.07.15. 11:36

Most kiderül melyek olvasóink kedvenc strandjai!

Ha nyár akkor strandolás, ehhez kétség sem fér. Bár az utóbbi napokban nem volt kegyes velünk az időjárás, mi mégis rákérdeztünk kinek melyik a kedvenc strandja Zalában.

zaol.hu

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Bizonyára mindenkinek van egy kedvence ahová minden évben legalább egyszer ellátogat. A Balaton-part csordultig tele van strandokkal, de megtaláltuk olvasóink abszolút kedvencét. A szavazásunkra rengeteg voks érkezett, így minden fürdőhely szép számokkal szerepelt.

A Keszthelyi Városi strand sajnos utolsóként végzett, az olvasók 5%-a nevezte meg kedvenc pihenőhelyének, nem sokkal lemaradva a Helikon strandtól (6%), míg a balatongyöröki Községi strandot 9% választotta. A Libás strand az egyik legrégebbi és legnépszerűbb hely Keszthelyen, így nem csoda ha a szavazatok 13%-a rájuk érkezett. A Diás strand szintén szuper eredményt produkált 26% szavazott rá. Első helyen 41%-al végül a vonyarcvashegyi Lidó strand végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!