alternatív gyógymódok

2019.06.28. 15:00

Önkéntesen segítenek a belső harmóniád megteremtésében a GYÖNGYÖN

Előadásokkal, mozgásos programokkal és kezelésekkel várják alternatív gyógyítók a Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napokon mindazokat, akik szeretnének tenni lelkükért, testükért.

Keszey Ágnes

Az alternatív gyógyászok - Köztük Plótár László kezelésekkel is várjak a testi, lelki egészségükért tenni akarókat

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napokon, azaz a GYÖNGYÖN, a természetes gyógymódokkal ismerkedhetnek az érdeklők. Ingyenes kezelések, előadások, vezetett meditációk és mozgásbemutatók segítik a test, lélek, szellem harmóniája és az egészség megteremtését.

Az alternatív gyógyászok – Köztük Plótár László kezelésekkel is várjak a testi, lelki egészségükért tenni akarókat Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

-Célunk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy a hagyományos orvosláson túl van más lehetőség is, amely problémáikra megoldást tud nyújtani. Ingyenesen és azzal az emberi, egymás iránti törődéssel, amely minden ember gondolatává kell, hogy váljon. Szándékunk az is, hogy továbbvigyük a hírét, hogy a mai világban is vannak olyan önkéntes emberek, akik hajlandóak önmagukról is lemondva másokért tenni- foglalta össze Plótár László, a szervező Léleknektár klub vezetője.

A csütörtök esti megnyitó után vasárnap délutánig követik egymást a programok.

- A gyógyítók nagyon széles köre itt van. Többek között van csontkovács, ínrakó, reiki mester, lélekgyógyász, kristálygyógyász, szellemgyógyász, szellemi csontkovács és a művészetterápia is jelen van.

A GYÖNGY két helyszínen, a Nagymezőn és a Természet Házában is várja az érdeklődőket -utóbbiban pedig Kapcsolat címmel több alkotó műveiből nyílt kiállítás, több művészeti ágat felölelve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!