Fogadj Örökbe!

2019.04.04. 15:00

Elbűvölő cicák várják, hogy új otthonra lelhessenek!

A Bársonytalp Zala Cicamentő Közösség állatai a leendő gazdát látják Benned!

zaol.hu

Puszi

Fotó: Bársonytalp Zala

A következő felsorolásban olyan macskákkal találkozhattok, akik egy igazi család részévé szeretnének válni:

Amazon

Nagyon szereti a simít, szívesen aludna az embereivel. Mindenkivel kijövök és különben is nagy lány, szereti a nagy cicákat és a kutyákat is. Lennél egy igazi Amazon gazdája? Olvass róla még több információt ITT!

Amazon Fotó: Bársonytalp Zala

Cukorka

Szó szerint segítséget kért, mikor megtalálták. Hely hiányában egy fűtetlen garázsban kapott menedéket. Egy rendkívüli kedves, bújós, szeretetéhes fiatal kis kandúr, az almot is ismeri és szépen használja. Tudj meg többet a szeretnivaló Cukorkáról!

Cukorka Fotó: Bársonytalp Zala

Lili

Túlélte a dötki tűzesetet, amiben a gazdija meghalt... Oltva, chipelve van, az ivartalanítása is hamarosan megtörténik. Stresszes múltja miatt nagyon félős cica, tehát olyan gazdik jelentkezését várják, akik hatalmas türelemmel rendelkeznek, s lakásban tartanák. Informálódj Liliről!

Lili Fotó: Bársonytalp Zala

Luca

Emberközpontú kedves, bújós, de néha hirtelen odacsap. Kisgyermekek mellé nem ajánlják. Benti tartásra vihető, de nagyon kell figyelni rá, mert szeret szökni. Chipes, oltott, ivartalan, külső belső élősködők ellen kezelt! Más cicákkal nem jön ki, kivéve ha ő választja a társat. Szerezz róla több információt!

Luca Fotó: Bársonytalp Zala

Puszi

Egy fa tetejéről lett mentve. Kicsit félénk, idő kell neki, hogy feloldódjon. Aranyos, hízelgős, ölben kicsit feszült. Chipes, első oltását megkapta, ivartalanítása tervezés alatt áll. Ismerd meg jobban Puszit.

Puszi Fotó: Bársonytalp Zala

Thomas

Tigrisbundájú vadócka... Pici és cuki. Szeretni akar és tud is. Nagyon vágyik egy gazdira. Többet ITT olvashatsz róla.

Thomas Fotó: Bársonytalp Zala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!