Szerelmes dalok

2019.02.13. 17:00

Hangolódj a Valentin-napra! Íme négy csodás szerelmes sláger zalai előadóktól

A szerelem és a zene kéz a kézben járnak, így nem csoda, hogy kevés az olyan előadó, aki ne rukkolt volna elő egy-egy érzelmesebb számmal.

zaol.hu

Odett – Ne engedj el

A Zalaegerszegről elszármazott énekesnő repertoárjában rengeteg dalt hallhatunk a világ egyik legkülönlegesebb érzéséről, melyek közül kedvencünk a 2013-as Ne engedj el. A csodás sláger megjelenése évében esélyes volt arra, hogy eljusson az Eurovíziós Dalfesztiválra, ám hiába a szívhez szóló dallam és szöveg, végül Bye Alex – Kedvesem című slágere mérhette össze tudását Európa legjobb előadóival. Ha a kontinens nem is ismerhette meg, mi örökre szívünkbe zártuk a fiatal énekesnő dalát. Odett egyébként idén sem pihen, Marsalkó Dáviddal közösen készült videóklipjét éppen 14-én fogják bemutatni.

Your Last Steps – Örökre

Az idén hat éves kanizsai rockzenekar 2017-ben rukkolt elő egy igazán ütős szerelmes dallal. Aki szereti a zúzós, de érzelmes számokat ki ne hagyja!

Delta – Mese

Mindenki kedvenc mulatós zenekara a 2016-os Mese című slágerével lépte át Youtubeon a „százezres” álomhatárt. Nem csoda, hiszen a kiváló szöveghez, egy még hangulatosabb videó is készült. Egyszerűen megunhatatlan!

Tales Of Evening – Keresni téged

Egyedi és szívhez szóló a kanizsai szimfonikus metál együttes Keresni téged című slágere. A dal még 2017 márciusában debütált, a legnagyobb videómegosztó oldalon pedig hamarosan eléri a százezres megtekintést. Hallgass bele te is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!