Ez történt 2018-ban

2018.12.20. 13:00

Nagy gondot jelentett a havazás és a kisdolog is – Nézzük mit olvastatok előszeretettel februárban

Pontosan 12 nap múlva búcsút inthetünk az idei esztendőnek. Sok-sok emlékezetes eseményt éltünk át együtt, most felelevenítjük, hogy mi minden történt februárban.

zaol.hu

A januári összesítést ITT olvashatjátok el. Most azonban folytassuk tovább a visszatekintést. A 2018-as év befejezéséig minden nap egy adott hónap, szám szerint három, általatok leginkább olvasott cikkét mutatjuk meg. Az idei évünk sem volt mentes a balesetektől, rendőrségi hírektől és tragédiáról szóló bejegyzésekről. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 februárjában!

1. Járhatatlan utak, szörnyű hideg – Sok fennakadást okoz a hó Zalában

2018.02.27. az egyik legkeményebb téli napnak bizonyult Zala megyében. A rendkívüli hideg, a havazás és az élénk szél okozta hófúvások megnehezítették a közlekedők dolgát! A teljes cikket ITT tudja elérni.

2. Nagy gond a kisdolog a Zalaegerszeg-Budapest buszjáraton

A kisdolog is lehet nagy gond, ha utazás közben tör rá az emberre a szükség. Erről szólt egyik olvasónk panasza. A teljes cikket ITT böngészheti át.

3. Olvasói köszönet a Kanizsai Dorottya Kórháznak

Keszthelyi olvasónk küldte az alábbi köszönő sorokat a nagykanizsai kórház dolgozóinak. A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!