Ez történt 2018-ban

2018.12.21. 13:00

Az élő szemműtéten át, Anyádvalogáig – Íme március három legfelkapottabb írása

A visszaszámlálás tovább folytatódik! 11 nap múlva már 2019-et írunk majd. Azonban, hogy méltó módon búcsúztathassuk az óévet, készítettünk egy összeállítást, melyben ezúttal március hónap legtöbbet olvasott cikkeit vesszük sorra.

zaol.hu

Ha eddig még valami okból kifolyólag nem volt lehetőséged a januári és februári listát megtekinteni, akkor ITT és ITT pótolhatod a hiányosságod!

A 2018-as év végéig minden nap egy adott hónap, szám szerint három, általatok leginkább olvasott cikkét mutatjuk meg. Az idei évünk sem volt mentes a balesetektől, rendőrségi hírektől és tragédiáról szóló bejegyzésekről. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 márciusában!

1. A víz emberi koponyát mosott ki a földből – Avar lovas sírja a zalaapáti horhosban

A bő márciusi csapadék okozott meglepetéseket, például amikor emberi koponyát mosott ki a talajból a homokos horhosban. A teljes cikket ITT tudja elérni.

2. Élő szemműtéteket közvetítettek a zalaegerszegi kórházból

Három, összetett szembetegséggel küzdő zalai pácienst műtöttek meg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szemészeti osztályának kétnapos szakmai programja keretében. A teljes cikket ITT böngészheti át.

3. Mégis merre volt Anyádvaloga?

Sajnos a történészek sem tudnak túl sok konkrétumot az egykori zalai faluról, de nagy valószínűséggel egy családi viszályból született. A teljes cikket ITT olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!