Ez történt 2018-ban

2018.12.22. 13:00

Áprilisban a szúnyoginvázió és a spártai menyasszony története vitte a prímet

10 kerek nap múlva minden létező felület BÚÉK felirattal lesz tele. Ahhoz, hogy méltóképp búcsúztathassuk a 2018-as évet, egy kis múltidézésre invitálunk Titeket. Hónapokra lebontva láthatjátok, hogy mely cikkeinkre voltatok a legkíváncsibbak.

zaol.hu

Viszont mielőtt fejest ugranánk a negyedik hónap top hármas listájába, ajánljuk figyelmetekbe a januári, februári és márciusi összesítőnket is szíves megtekintésre. Azt ezúttal is leszögeznénk, hogy az összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 áprilisában!

1. Miért futott menyasszonyi ruhában Csuka Alexandra a nagykanizsai Spartan Race versenyen?

A nagykanizsai Spartan Race verseny üde színfoltja volt a távot menyasszonyi ruhában és öltönyben teljesítő pár Csuka Alexandra és Treitz Ferenc. A teljes cikket ITT tudod elérni.

2. Áprilistól dr. Németh László vezeti a neurológiát Zalaegerszegen

A zalai betegek számára is napi rutinbeavatkozássá tenné az agyi nagyereket elzáró vérrög katéteres eltávolítását dr. Németh László, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház neurológiájának április 1-jén kinevezett új osztályvezető főorvosa, akit pályájáról és céljairól kérdeztünk. A teljes cikket ITT böngészheted át.

3. Szúnyoginvázió Zalában!

Olvasóink is azt tapasztalták, hogy megszaporodott a vérszívó zümmögők száma áprilisban Zala megyében. A teljes cikket ITT olvashatod el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!